Machine Learning specialist

Herlev, Danmark

RISMA leder efter en skarp profil med en IT-uddannelse eller IT-relevant baggrund til at udvide vores GRC-løsning med yderligere Machine Learning, statistik og Business Intelligence-moduler.

Din primære opgave vil være at designe, implementere og vedligeholde ML-modeller og visualiseringer for at hjælpe vores kunder med at forstå den store mængde data, som RISMAs GRC-løsning indeholder.

Rollen vil være meget åben, og du vil have stor indflydelse på dine projekter. Du må gerne have en meget visuel tankegang, samtidig med at du selv har den tekniske kunne til at foretage analyse og udføre visualiseringen. På den måde bliver løsningen noget, som beslutningstagere kan bruge hver dag.

Dine ansvarsområder

Profil

Du vil referere direkte til vores CIO, og du vil være en del af Udviklingsafdelingen med kolleger i Danmark og Ukraine. Der forventes ingen rejseaktivitet.

Om RISMA Systems

RISMA er en GRC (governance, risk og compliance) softwarevirksomhed, og vi leverer en platform til vores kunder, der hjælper dem med at spore, overvåge og styre alle GRC-aktiviteter. Vi har et fleksibelt design, der hjælper vores kunder med at tilpasse sig deres stadigt skiftende compliance-behov, og sikre, at de kontinuerligt er ajour med interne og eksterne standarder (fx ISO-standarder og GDPR). Vores platform skaber en unik synergi mellem governance, risk og compliance, leverer et unikt overblik, som hjælper kunderne til effektive beslutninger. Den intuitive grænseflade hjælper med at udføre hverdagens compliance-opgaver og hjælper med at lette samarbejde på tværs af organisationen – samlet så skaber vi det bedste fundament til at opbygge det vi kalder en ”compliance kultur”. Vi er 20 ansatte, primært placeret i Danmark, og med kollegaer i Norge og Ukraine.

Interesseret? Du kan læse mere om RISMA på www.rismasystems.com, og hvis du vil vide mere om jobbet, bedes du kontakte vores CIO, Nicolai Juhl Ascanius på nas@rismasystems.com, eller på (+45) 20 86 01 43.

For at søge, send venligst din ansøgning, vedlagt dit CV og gerne beskrivelser af relevante projekter til application@rismasystems.com. Vi ser frem til at høre fra dig.