Studentermedhjælper

med flair for IT og virksomhedsadministration

Herlev, Danmark

Er du studerende eller i gang med et sabbatår og interesserer du dig for IT og virksomhedsadministration? Holder du af udfordringer, er du struktureret, og kan du tænke og handle selvstændigt? Så er du måske den studentermedhjælper, vi mangler i RISMA Systems.

RISMA Systems er en virksomhed som siden 2014 udviklet software, der i en og samme løsning kan håndtere processer relaterende til f.eks. GDPR, anti-hvidvask, anti-korruption, strategiimplementering, risikostyring, styring af interne kontroller, outsourcing og projektstyring. Vores kunder spænder fra mellemstore virksomheder til statslige styrelser og danske såvel som internationale koncerner.

Du bliver en del af et team, som både har administrative arbejdsopgaver og har til opgave at kvalitetssikre vores software ved hjælp af tjeklister, hvor du skal klikke rundt i softwaresystemet og sikre, at funktioner virker som de skal. Beslutningsvejene i RISMA er korte, og du vil derfor hurtigt kunne komme til at få indflydelse på arbejdsgange og arbejdsopgaver. Din arbejdstid vil blive mellem 16-20 timer om ugen – placeret på fredage, mandage og tirsdage.

Din nøgleopgaver bliver at:

  • bistå med hjælp til manuel test af software
  • hjælpe lederen med diverse administrative ad hoc-opgaver
  • være med til at holde kontoret ryddelig

Vi forstiller os, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse, gerne på 1. år (selve uddannelsestypen er underordnet, men det kunne f.eks. være humanistisk, samfundsfagligt, datalogisk eller en anden form for ingeniøruddannelse) eller er i gang med et sabbatår og dermed kan starte med det samme
  • interesserer dig for virksomhedsadministration og IT. Det er ikke et krav at kunne programmere, men det foretrækkes, at vedkommende har sans for, hvordan software virker optimalt.
  • er kvalitetsbevidst og hurtig til at lære
  • har en selvstændig tilgang til arbejdsopgaver
  • udpræget ordensmenneske.

At være medarbejder i RISMA kræver, at du er topmotiveret og forstår at leve dig ind i RISMAs værdisæt. Vi praktiserer frihed under ansvar, som gør, at alle medarbejdere får en følelse af at være del af et team, der alle arbejder sammen hen imod det samme mål. Vi går altid efter at tage de rigtige og simple valg for at imødekomme en travl hverdag med fokus på kvalitet. Du får stor frihed i løsningen af dine opgaver og mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan de formes.

Vil du med på rejsen?

Send dit CV og ansøgning til application@rismasystems.com. Ansættelse er hurtigst muligt, gerne med det samme.

Vil du vide mere om stillingen og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte Business Administration Manager, Celia Nyhus, på telefon 70 25 47 00 eller på mail crn@rismasystems.com.