RISMA kåret til årets legal tech-firma

July 3, 2020
Norsk
NO

I november 2019 ble RISMA Sytsems kåret til årets danske legal tech-firma ved legal tech-konferansen i København. Kammeradvokaten og Ante, som tilbyr juridisk informasjonssøking, var den andre finalisten som måtte slå seg slått av RISMA på målstreken.

Juryens begrunnelse

Juryen bestod av Steen Hermansen fra Danske Advokater, Peter Istrup fra Danske Virksomhedsjurister, og Dan Storbaek fra Experticon. De ga følgende begsrunnelse for at nettopp RISMA mottok prisen.

"RISMA har hatt en imponerende vekst, og fortsetter med å vokse på markedet for risk management, compliance og governance. Med tydelig inspirasjon fra hvordan Microsoft Office ble en domminerende spiller innen fokumenter og regneark, kopierer firmaet den samme formelen innenfor risk management, governance og compliance."

Klapp på skulderen

Lars Nybro Munksgaard, grunnlegger og administrerende direktør i RISMA, ble svært glad for annerkjennelsen som fuglte med prisen.

"Jeg er naturligvis stolt av at RISMAs GRC-plattform blir annerkjent med denne prisen. Men jeg ser det aller mest som et klapp på skulderen til hele teamet, som hver dag jobber videre for å levere et fantastisk produkt til våre kunder."

RISMAs vei mot en samlet GRC-plattform

RISMA Systems ble etablert i 2014, og utviklet først løsninger for risikostyring – derav navnet RISMA. Siden ble det også utviklet løsninger for governance-arbeid, som blant annet å kunne håndtere interne kontroller.

De siste årene er det utviklet adskillige complianceverktøy, og nye complianceomrpder blir kontinuerlig tilført produktlisten. De hjelper og veileder organisasjoner med overholdelsen av ulike lovgivninger og standarder, som eksempelvis GDPR, informasjonssikker og outsourcing.

Det betyr at RISMA kan tilby sine kunder en samlet GRC-plattform, hvor de kan samle innsatsen for givernance, risikostyring og compliance på tvers av organisasjonen.

RISMA kåret til årets legal tech-firma _Complianceløsning