Lars Nybro Munksgaard, CEO i RISMA Systems

Brev fra en CEO: 6 måneder efter IPO

2 minutters læsning
RISMA
Skrevet af: Lars Nybro Munksgaard

Det har været en fornøjelse at være CEO i de første seks måneder efter vores børsnotering.

Forud for noteringen satte vi os for, at vi ikke ville være endnu en virksomhed på NASDAQ First North, der måtte skuffe på vækstplanerne. Det er muligt, at det på den korte bane er fordelagtigt at melde optimistiske estimater ud, men vi har tænkt langsigtet. Vi er sikre på, at om to til tre år står vi bedre ved at have været realistiske i vores forventninger. Derfor har det også været særligt tilfredsstillende, at vi har kunnet opjustere allerede her i sommers.

Desuden forventer vi, at væksten forøges væsentligt fra 2021 (ca. 20%) til 2022 (70+%), så helt uambitiøse er vi ikke.  Den store vækstforøgelse hænger til dels sammen med, at vi forøger ressourcerne i salgsorganisationen væsentligt. Vi er gået fra 1,5 medarbejdere til 10-15 fuldtidsstillinger og har fået højt kvalificerede medarbejdere med supplerende kompetencer ombord. Vores salgshold er nu langt mere fleksibelt og robust. Med flere hænder vil vi i højere grad kunne eksekvere på udbredelsen og salget af vores software, som efter min mening længe har været førende indenfor danske såvel som internationale GRC-platforme.

Dette leder mig også til en spændende nyhed, som vi forventer klar i Q1 2022. Den nyeste komponent i vores suite: et tværgående ledelsesoverblik.  Dette overblik er udarbejdet med henblik på, at ledelsen og nøglepersoner i organisationen kan få et holistisk overblik over virksomhedens samlede status på governance, risk management og compliance.  

Med dette på plads tilføjer RISMA en unik feature til platformen, som ikke er set før. Det vil efter min bedste overbevisning være en øjenåbner for ledelsen. Vi glæder os derfor rigtig meget til at komme på markedet med den nyeste tilføjelse, som tager GRC-platformen til næste niveau.

Download Nyhedsbrev fra Plesner

Brev fra en CEO: 6 måneder efter IPO

Udfyld formular for at downloade

Andre artikler

Få best practices og ekspertviden

Hold dig opdateret med best practices, nyheder og viden om governance, risikostyring og compliance og få invitationer til events og webinarer. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Tilmeld nu